Karismaattinen esiintyjä, innostava puhuja

17-vuotinen ura ammattiurheilijana antoi Sami "Musti" Jauhojärvelle valtavasti. Nyt olympiavoittaja jakaa matkan varrella kertyineitä oppejaan muille puhujan roolissa.

Miellyttävä murre ja tarinoita, joita ei muualla kuule. Sami Jauhojärvi on persoonallinen puhuja, luennoija ja juontaja, jota kuuntelee mielellään. 

Mustin suosikkiaiheita ovat muun muassa tavoitteellisuus, motivaatio, menestyksen polku, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänmuutos. Hän puhuu mielellään myös esimerkiksi kapasiteetin ja kalenterin hallinnasta sekä itsensä johtamisesta.

"Tykkään luennoista, koska ne voi linkittää opetukseen. Juontajan roolissa puolestaan on enemmän tilaa heittäytymiselle. Olen hyvä improvisoija – pystyn ottamaan tilanteista kiinni."

Sami on innostanut yleisöä juontajana muun muassa Helsingin kaupungin järjestämässä talviriehassa, Vieremän erä- ja matkailumarkkinoilla ja lappeenrantalaisen urheiluhallin avajaisissa. Musti ottaa mielellään sinunkin tilaisuutesi haltuun – olehan yhteydessä!

Jaan puheenvuoroissani urheilumaailmasta kertyneitä arvokkaita käytännön esimerkkejä, joita voi hyvin sopeuttaa myös yritysmaailmaan.

Sami kietoo opit mukaansatempaaviin tarinoihin

Tarinat herättävät tunteita ja vaikuttavat. Lisäksi ne jäävät mieleen – ja tarjoavat samaistumispintaa. Siksi Mustikin rakentaa puheenvuoronsa tarinoiden ympärille.

Sami Jauhojärvi haluaa puhujana kannustaa ihmisiä pohtimaan arjen valintoja. Tarjolla on arvokkaita oivalluksia, jotka jokainen voi yhdistää omaan elämäänsä. Asioihin ja ongelmiin ei ole olemassa vain yhtä oikeaa ratkaisuja. Sami tarjoaa työkaluja, jotka vievät tavoitteita kohti.

"Analysoi omaa tekemistäsi. Pohdi myös, mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja. Sen jälkeen voit päättää, kuinka paljon olet valmis panostamaan arvojesi mukaiseen elämään."

Ota yhteyttä ›

Alkuun tarvittiin vain intoa ja uskallusta

"Ensimmäinen juontokeikkani oli Vieremän erä- ja matkailumarkkinoilla. Suostuin sen suuremmin empimättä. Lupauduttuani laitoin kuitenkin Peltsille (juontaja, toimittaja Mikko Peltola) viestin, mitä juontokeikalla pitää tehdä. Hyvinhän se Peltsin ohjeilla sujui – ja vielä paremmin sujuu nykyään."

Lähetä Mustille viesti jo tänään!

Puhujakeikka, työtarjous tai yhteistyö olympiavoittajan kanssa? Kerrohan ajatuksistasi.

Ota yhteyttä ›