Kokenut kommentaattori ja maastohiihdon tv-asiantuntija

Sami "Musti" Jauhojärvi on tuttu kasvo hiihtofanien tv-vastaanottimissa: ensimmäiset 17 vuotta hänet nähtiin ruudussa ammattiurheilijana, sen jälkeen kommentaattorin roolissa.

Sami nautti jo urheilu-uransa aikana joukkutovereiden tekemisen analysoinnista. Hän tykkäsi tarkkailla maajoukkuekollegoidensa toimintaa ja vinkkasi tarpeen tullessa havaitsemistaan kehityskohteista. Kun Mustin taival ammattiurheilijana tuli päätökseen, tv-rooli kommentaattorina ja maastohiihdon asiantuntijana oli luonnollinen jatkumo.

"Tv-asiantuntijana saan jakaa katsojille omia havaintojani esimerkiksi hiihtäjien tekniikasta. Pääsen myös vaikuttamaan lähetyksien sisältöön ja työskentelemään loistavien työkavereiden kanssa. Se on nautinnollista."

Tv-asiantuntijan rooli kiehtoo, koska saan olla tekemisissä itselleni rakkaan lajin parissa. On arvokasta päästä valaisemaan hiihdon maailmaa katsojille oman asiantuntemukseni ja kokemukseni kautta.

Näyttämöinä Yle ja Viaplay

Sami Jauhojärvi aloitti tv-taipaleensa Yle Urheilun asiantuntijana vuonna 2017. "Ylen valtava koneisto tarjosi minulle hyvän koulun. Sain isolta porukalta palautetta ja opin paljon. Olen siitä kiitollinen."

Vuonna 2021 Mustin asiantuntija-areena vaihtui Viaplaylle, jonne mies siirtyi selostaja-aisaparinsa Jussi Eskolan kanssa. 

Ota yhteyttä ›

Lähetä Mustille viesti jo tänään!

Puhujakeikka, työtarjous tai yhteistyö olympiavoittajan kanssa? Kerrohan ajatuksistasi.

Ota yhteyttä ›